Proiecte

Fiecare proiect reflectă atenția noastră la detalii și abilitatea noastră de a transforma spații în adevărate opere de artă. Descoperă diversele stiluri și soluții pe care le-am adus în casele clienților noștri.

Design interior dormitor

Prezentăm design-ul final al dormitoarelor! Fiecare spațiu a fost meticulos amenajat, de la perdele și draperii până la paleta de culori și texturi, oferind o atmosferă distinctă de confort și stil în fiecare dormitor. 

Design interior bucătărie

Prezentăm design-ul final al bucătăriei! Descoperă atmosfera primitoare și eficientă din această bucătărie, unde design-ul întâlnește funcționalitatea într-un mod armonios.

Design interior băi

Descoperă design-ul final al băilor noastre! Fiecare baie a fost amenajată cu atenție, de la selecția de accesorii și mobilier la alegerea atentă a culorilor și a finisajelor. Descoperă detaliile gândite cu atenție pentru a crea băi contemporane și pline de stil, aducând o notă de rafinament și confort în fiecare colțișor.

Design interior livingroom

Descoperă design-ul livingului nostru! Fiecare element, de la mobilierul confortabil la accentele decorative și nuanțele alese cu grijă, se îmbină pentru a crea o atmosferă primitoare și stilată. Explorează acest spațiu de living, unde detaliile bine gândite transformă încăperea într-un loc plin de personalitate și eleganță.

Montaj perdele și draperii + pernuțe cadou

Am realizat un montaj elegant de perdele și draperii, care adaugă o notă de eleganță și rafinament în încăperi. Pentru a completa această experiență estetică, am oferit și pernuțe excepționale realizate din același material rafinat de draperie